fbpx

Leveringsgebieden

Zwembad aanleggen Tilburg

compasspools-image
Homepage Zwembad aanleggen Tilburg
compasspools-image

Zwembad aanleggen Tilburg

Wil jij een nieuw zwembad laten aanleggen in Tilburg in jouw tuin? Zodat jij heerlijk kunt genieten van een rondje zwemmen of badderen wanneer het jou uitkomt? Kies dan voor een zwembad van Compass Pools. Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag jouw zwembad aanleggen. Wij bieden een totaalservice aan op het gebied van zowel het aanleggen van een zwembad als ook het onderhoud.

Welke modellen zwembaden kan je laten aanleggen?

Bij Compass Pools hebben we verschillende zwembad modellen. Door het grote aanbod is er altijd wel een passend zwembad dat wij bij jou kunnen aanleggen. Zowel op het gebied van design als duurzaamheid zijn onze zwembaden hoogstaand. Dankzij het Bi-Luminite interieur van onze zwembaden ontstaan unieke kleureffecten en een fantastische schittering van het zwembadwater in het zonlicht. Naast een buitenzwembad kunnen wij natuurlijk ook een binnen zwembad bouwen. We laten je graag een aantal modellen zien.

 

 

Wat kost het aanleggen van een zwembad?

De mogelijkheden voor een zwembad zijn oneindig, zeker bij Compass Pools. Wij denken graag mee om jouw droom zwembad te realiseren. De prijs van een zwembad en wat het kost om een zwembad aan te laten leggen, zijn afhankelijk van jouw wensen. Hierdoor kunnen we geen vaste prijzen noemen. Wel maken we graag een offerte op maat met al jouw wensen. Ben je benieuwd wat de prijs van jouw zwembad is of wil je meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Zwembad laten aanleggen in Tilburg? Kies Compass Pools

Wil jij een zwembad laten aanleggen in Tilburg? Kies dan voor Compass Pools. Onze experts staan met plezier klaar om jouw zwembad snel en professioneel te plaatsen. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van zwembaden in het algemeen, het design en het aanleggen van zwembaden. Heb je vragen over zwembadonderhoud? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!

Vraag offerte aan

Neem hieronder vrijblijvend contact op met Compass Pools. Een van onze adviseurs zal binnen 1 werkdag contact met je opnemen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij kijken ernaar uit!

    Onze partners in dit gebied

    Groenseizoen Tuinen


    Torenhoekstraat 16

    5056 AN Berkel-Enschot


    https://www.groenseizoen.nl