fbpx

FAQ

Veelgestelde vragen

compasspools-image
Homepage Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een prefab zwembad en een bouwkundig zwembad?

arrow

Wanneer je op zoek gaat naar een zwembad, word je overspoeld met informatie over allerlei soorten zwembaden en zwembadtypes. Een van de eerste keuzes waar je voor komt te staan is welk type zwembad voor jou het meest geschikt is een ‘bouwkundig’ of ‘prefab’ zwembad. Het grootste verschil zit hem in de manier waarop het zwembad gemaakt wordt, bij een bouwkundig zwembad zal het bad ter plaatste gemaakt worden, een prefab zwembad wordt in de fabriek gemaakt en als geheel geleverd bij jou op locatie.

Wat kost een zwembad?

arrow

Over het algemeen is dit een van de eerste vragen die ons wordt gesteld en het antwoord is niet direct te geven. Afhankelijk van de keuzes die je maakt, denk hierbij aan een onderhoudsvrij zwembad, frequentie gestuurde pompen, materiaalkeuze etc. Prijzen van Compass Pools kunnen dus enorm uiteenlopen en we maken dan ook graag een op maat gemaakte offerte die passend is bij jouw wensen. Daarnaast is het bedrijf Aquaprojects het zusje van Compass Pools en kunnen zij naast Compass Pools een zwembad van HdPE installeren.

Wat maakt een zwembad van Compass Pools speciaal?

arrow

We horen vaker dat er meerdere leveranciers zijn van keramische zwembaden, maar zijn dat ook echt keramische baden? Onze baden worden opgebouwd uit een aantal lagen: - Meerdere Vinylester-glasvezellagen. - Carbon® vezel laag in alle hoeken en in de nis van de kuip. Hierdoor is het bad verstevigd op de meest kritische plekken. - Een gepatenteerd keramische kern van 3 tot 4 mm dikte. Deze laag zorgt ervoor dat het bad bestand is tegen osmose en voor de stevigheid geen “stalen geraamte” nodig heeft.

compasspools-image

Heb je specifieke vragen of wens je meer informatie over onze producten?

Nieuwsgierig hoe een Compass Pools zwembad zou passen in jouw omgeving? We hebben een app gelanceerd, Compass Pools AR NL, die het mogelijk maakt om een zwembadmodel naar keuze op iedere willekeurige locatie te plaatsen. De app kan gedownload worden via de Apple App Store en is geschikt voor iOS 11.0 of nieuwer.

Heb je specifieke vragen of wens je meer informatie over onze producten? Bel of mail naar Compass Pools, bekijk of download onze brochure. Wij kunnen niet wachten om een luxe Compass Pools zwembad in jouw tuin te realiseren!