fbpx

Techniek

Overloop zwembad

compasspools-image
Homepage Technieken Overloop zwembad
compasspools-image

JOUW WATERSPIEGEL MET OVERLOOP; EEN UNIEK EN LUXE VISUEEL EFFECT

Het overloopsysteem van Compass Pools Nederland is uniek en geeft jouw zwembad visueel een mooie en luxe uitstraling. Dit reinigingssysteem met overloop laat het oppervlaktewater over de hele lengte van het zwembad afdrijven, waarbij de drijvende stof en vuildeeltjes worden meegevoerd.

Dit overloopsysteem heeft bewezen effectiever te zijn dan de minder fraai ogende skimmers, die op de binnenwanden van het zwembad gemonteerd zijn. Door de hoge waterstand staat het wateroppervlak optisch gelijk aan het omliggende terras en zorgt dus voor een uniek visueel overloop zwembad effect met een luxe uitstraling; exclusiviteit van Compass Pools Nederland!

Het overloop zwembad wordt uitgevoerd in de meest hoogwaardige RVS kwaliteit, zodat je verzekerd bent van een onevenaarbare kwaliteit.

Ontdek het unieke visuele effect van het door Compass Pools Nederland gevoerde overloop zwembad. Bel of mail ons, of bekijk of download onze brochure! Tevens biedt Compass Pools diverse service- en onderhoudscontracten waar wij zorg dragen voor het onderhoud. Benieuwd naar de Compass Pools service? Neem dan contact met ons op!