fbpx

Zwembadmodellen

XL-Trainer serie

compasspools-image
Homepage Zwembadmodellen XL-Trainer serie
compasspools-image

Het XL-Trainer-zwembad; de duikplank naar sport en ontspanning

De kleinere modellen in ons luxe zwembad assortiment staan beter bekend als plunge pools, een hit overgewaaid uit Australie.

Bij de XL- en XXL trainer zwembaden van Compass Pools gaan sport en ontspanning prima samen. Zwemmen versterkt de gezondheid en conditie. De X-Trainer heeft daarom 2 banen, zodat twee of meer mensen tegelijkertijd kunnen zwemmen en jong en oud optimaal kunnen genieten van zwemtraining, ontspanning en de luxe van een Compass Pools-zwembad!

De XL-en XXL Trainer versie van Compass Pools beschikt over een geïntegreerd roldeck-nis met speciale veiligheidsrand. Deze zorgt voor een veilige ondersteuning van het lamellendeck en functioneert tevens als nette opslag voor jouw lamellen.

De extra breedte en de aflopende bodem van de Trainer-serie maken het luxe zwembad een ideale plek voor in- en ontspanning op maat.

Type Lengte Breedte Diepte Volume Gewicht
XL-Trainer110FB 11 m 4 m 1,5 m 52 m3 990 kg
XXL-Trainer133FB 13,3 m 4,5 m 1,5 m 80 m3 1600 kg
X-trainer 72 FB 7,2 m 3,3 m 1,5 m 30 m3 n.b. kg

Zwembadmodellen

Alle modellen in de XL Trainer-series

Bestand Download de factsheet
Klik hier Arrow right

Contact

Neem hieronder vrijblijvend contact op met Compass Pools. Een van onze adviseurs zal binnen 1 werkdag contact met je opnemen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij kijken ernaar uit!