fbpx

Diensten

compasspools-image
Homepage Diensten
compasspools-image

Diensten van Compass Pools

Compass Pools is de specialist op het gebied van zwembadaanleg en zwembadonderhoud. Op zoek naar het droomzwembad voor in jouw tuin? Wij leggen het zwembad graag voor je aan. Hierbij kun je kiezen uit verschillende zwembadmodellen en kleuren. Ook kun je jouw nieuwe of bestaande zwembad uitbreiden met verschillende technische opties, zoals bijvoorbeeld een lamellendek, een jetstream of een zelfreinigend systeem. Ben je op zoek naar zwembadonderhoud? Ook dat is mogelijk bij Compass Pools. Sluit een onderhoudscontract af, zodat jouw zwembad in optimale staat is en blijft! Lees hier alles over onze diensten.

Zwembad laten aanleggen

Wil je een zwembad laten aanleggen? Dan doen wij dit snel, vakkundig en volledig naar jouw wens. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende zwembad series: Aqua Nova, Briliant, X-Trainer, XL Trainer Fast Lane, Java en de XXL Trainer. Kies daarbij een zwembadkleur en creëer jouw droomzwembad. Bekijk hier alvast een aantal voorbeelden van zwembaden die we al hebben aangelegd. 

Zwembadonderhoud

Het zwembadonderhoud door Compass Pools is gericht op het voorkomen van storingen, in plaats van het verhelpen ervan. Met geregeld zwembadonderhoud wordt de levensduur van jouw zwembad verlengd. Daarnaast blijft je zwembad schoon, fris en veilig. Neem een onderhoudscontract bij ons af, dan heb jij geen omkijken meer naar jouw zwembad! 

Contact

Neem hieronder vrijblijvend contact op met Compass Pools. Een van onze adviseurs zal binnen 1 werkdag contact met je opnemen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij kijken ernaar uit!