fbpx

Zwembadmodellen

Plunge pool serie

compasspools-image
Homepage Zwembadmodellen Plunge pool serie
compasspools-image

De plunge pool: het zwembad voor ultieme ontspanning

Wil je een plunge pool kopen om volledig tot rust te komen in jouw tuin? Dat kan bij Compass Pools! Wij zijn specialist in hoogwaardige prefabzwembaden waarmee we elke tuin omtoveren tot een waar paradijs. Ook met beperkte ruimte in de tuin is dit mogelijk door onze plunge pool.

Wat is een plunge pool?

Een plunge pool is een klein, ondiep zwembad dat voornamelijk bedoeld is om af te koelen en te ontspannen. Door het compacte formaat, kan een plunge pool in bijna elke tuin worden geplaatst. En wil je ondanks de beperkte oppervlakte van je tuin toch serieuze zwemactiviteiten uitvoeren? Dan biedt het kopen van een plunge pool met jetstream uitkomst. Hiermee creëer je een sterke tegenstroom waardoor je echt kunt zwemmen! 

Waarom zou je een plunge pool kopen?

Een plunge pool, al dan niet met jetstream, kopen is om meerdere redenen een ware toevoeging aan je leven. De voornaamste reden waarom mensen voor een plunge pool kiezen, is omdat ze de luxe van een zwembad willen ervaren ondanks beperkte buitenruimte. Als je toch al een zwembad wilt laten aanleggen, is het kopen van een plunge pool ook een goed idee doordat:

Plunge pool uitbreiden met jetstream en andere toebehoren

Een plunge pool mag dan mini zijn in vergelijking tot een groot zwembad, op kwaliteit en zwemplezier lever je niet in! Elke plunge pool die je bij Compass Pools kunt kopen, is uit te breiden met een jetstream en andere toebehoren, zoals een beloopbare zwembadafdekking en zwembadverlichting. Daarnaast heb je ruime keuze uit verschillende zwembadkleuren. Jouw plunge pool, met of zonder jetstream, voldoet zo aan al jouw wensen!

Zwembadmodellen

Alle modellen in de plunge pool serie

Type Lengte Breedte Diepte Volume Gewicht
Plunge 35 3,5 m 2,45 m 1,25 m n.b. m3 n.b. kg
X-trainer 45 4,5 m 3,05 m 1,06 - 1,45 m 19 m3 430 kg

Maak je interesse kenbaar

Heb je interesse in het kopen van een plunge pool, al dan niet met jetstream? Maak dan je interesse kenbaar via het contactformulier. Een van onze adviseurs neemt binnen één werkdag vrijblijvend contact met je op om jouw wensen en onze mogelijkheden voor een plunge pool te bespreken.