fbpx

Techniek

Zwembadaanleg

compasspools-image
Homepage Diensten Zwembadaanleg
compasspools-image

Zwembadaanleg

Bij Compass Pools specialiseren we in zwembadaanleg. Wij maken dromen waar op het gebied van zwembaden; de meest luxe zwembaden van de beste kwaliteit worden door ons gerealiseerd. Als je na zorgvuldige overweging hebt besloten om een zwembad te laten aanleggen, zijn onze zwembaden altijd een uitstekende keuze!

Veel keuzes voor zwembadaanleg in je tuin

Wanneer je een zwembad in de tuin wilt laten aanleggen, heb je bij Compass Pools ruime keuze. Je kiest bij ons uit een breed aanbod aan zwembadmodellen, uitvoerbaar in een ruime verscheidenheid aan kleuren. Daarnaast kun je jouw zwembad voorzien van aanvullende opties, zoals ons unieke zelfreinigende systeem en zwembadverwarmingstechnieken. Ook kun je bij de zwembadaanleg kiezen voor een zwembadafdekking op maat om hygiëne en veiligheid te waarborgen.

GOEDE VOORBEREIDING VOOR HET LATEN AANLEGGEN VAN EEN ZWEMBAD

Men zegt niet voor niets: “Een goed begin is het halve werk.”. Dit geldt ook voor zwembadaanleg; een goede basis is essentieel. Het aanleggen van een zwembad is een specialistische klus, waardoor je dit beter door een specialist kunt laten doen. Bij Compass Pools voeren we deze diensten uit samen met ervaren projectontwikkelaars en hoveniers. In samenwerking worden de wensen in kaart gebracht en onderzocht of deze gerealiseerd kunnen worden. Het initiële ontwerp wordt op papier gezet, evenals de aanvullende opties waar je voor kunt kiezen bij het laten aanleggen van een zwembad. 

compasspools-image

volledig ontzorgd bij de zwembadaanleg

Iedereen in het netwerk waar wij mee samenwerken weet dat een zwembad aanleggen een vak apart is. Bij Compass Pools werken we alleen samen met specialisten die op korte termijn een zwembad kunnen aanleggen dat aan al de wensen van onze klanten voldoet. Wij blijven op de achtergrond van A tot Z betrokken bij het proces van het laten aanleggen van een zwembad. Op deze manier weten we zeker dat onze klanten tevreden zijn en generatieslang zwemplezier kunnen beleven.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ZWEMBADAANLEG

HOELANG DUURT HET AANLEGGEN VAN EEN ZWEMBAD?

arrow

Zodra je de keuze voor een zwembad hebt gemaakt, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk kunnen gebruiken. Dit begrijpen we als specialist in zwembaden als geen ander. Mede om deze reden zijn de zwembaden van Compass Pools prefab. Dit betekent dat de kuip al in de fabriek wordt gemaakt, waardoor de plaatsing eenvoudig en snel is. Onze zwembaden kunnen dan ook al binnen één dag worden ingebouwd.

WAT MOET IK ZELF DOEN VOOR HET AANLEGGEN VAN EEN ZWEMBAD?

arrow

Als je kiest voor een van onze luxe zwembaden, dan word je volledig ontzorgd. Het enige dat jij hoeft te doen is je wensen kenbaar maken, zodat we samen met ons netwerk voor een zwembad kunnen zorgen dat garant staat voor jarenlang zwemplezier.

WAT KOST HET AANLEGGEN VAN EEN ZWEMBAD?

arrow

De vraag wat een zwembad kost, is moeilijk te beantwoorden. De kosten van een zwembad laten aanleggen zijn afhankelijk van de keuzes die je maakt. De prijzen lopen uiteen, waardoor we geen algemene prijsindicatie kunnen verstrekken. We maken graag een offerte op maat voor een zwembad dat aansluit op je wensen.

Interesse? Laat je gegevens achter

Heb je interesse in een zwembad en zwembadaanleg door Compass Pools? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier. Een van onze adviseurs neemt vervolgens contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.