fbpx

Techniek

Zwembadaanleg

compasspools-image
Homepage Diensten Zwembadaanleg
compasspools-image

Zonder problemen een zwembad laten aanleggen

Compass Pools heeft de drive en passie om dromen waar te maken op het gebied van zwembaden; de mooiste, meest luxe zwembaden van hoge kwaliteit worden door Compass Pools gerealiseerd en daarnaast verzorgt Compass Pools ook de zwembadaanleg. Heb je na lang wikken en wegen besloten om het zwembad van je dromen te laten aanleggen in de tuin, of kies je toch voor een binnenlocatie? Een Compass Pools-zwembad is dan de juiste keuze. Een breed aanbod aan diverse zwembadmodellen en zwembadkleuren kunnen worden uitgebreid met diverse technische opties, zoals een zelfreinigend systeem, een op maat gemaakte zwembadafdekking of diverse zwembadverwarmingstechnieken.

Compass Pools Nederland beschikt over een netwerk gespecialiseerd in het aanleggen van binnen- en buitenzwembaden. Wij werken met goed opgeleide en deskundige monteurs die zorgen voor een vlekkeloze zwembadaanleg, zodat jouw droom wordt gerealiseerd!

Een goede voorbereiding op de zwembadaanleg

Een goed begin is het halve werk, ook bij de aanleg van een zwembad! Het aanleggen en inbouwen van een zwembad is specialistisch werk, waarbij een goede basis essentieel is. Compass Pools werkt met ervaren projectadviseurs. Zij maken altijd op voorhand een passende analyse van de wensen, woonomgeving en mogelijkheden. Vervolgens wordt het ontwerp getekend van het gewenste zwembadmodel, eventueel bijgestaan door een bouwkundig- en een elektrotechnisch adviseur.

Een zwembad aanleggen vergt kennis van zaken

Een zwembad laten aanleggen is een vak apart en vraagt om specialistische kennis. Deze kennis beheert iedere dealer van Compass Pools Nederland. Zij garanderen in een korte bouwperiode de zwembadaanleg van een fantastisch, luxe zwembad volledig naar eigen wensen aangepast! Volgens de regels en normen die van kracht zijn, en zónder zorgen of onaangename verrassingen. Compass Pools begeleidt van A tot Z bij het aanleggen van het zwembad in jouw tuin, zodat je optimaal kunt genieten van deze luxe!

compasspools-image

Compass Pools tip: Laat ook jouw tuin aanleggen

Een luxe en uniek zwembad aanleggen is één ding; de aanleg van een tuin en terras is ook een vak apart! Compass Pools Nederland beschikt over een uitgebreid netwerk van hoveniers en tuinspecialisten, waarmee jouw eigen stukje paradijs binnen handbereik te realiseren is! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

HOE LANG DUURT DE ZWEMBADAANLEG?

arrow

De zwembaden van Compass Pools worden prefab gemaakt. Bij een prefab zwembad wordt de zogenoemde ‘kuip’ in de fabriek al uit één stuk gevormd, iets wat de installatie en plaatsing niet alleen stukken gemakkelijker maakt maar ook het proces doet versnellen. Want zodra je een keuze hebt gemaakt, willen wij natuurlijk zo snel mogelijk jouw droomzwembad realiseren! Binnen één dag is het prefab zwembad ingebouwd in de tuin, voorzien van de zwembadkleuren naar wens. Vervolgens hoeven alleen de laatste details nog afgewerkt te worden. Compass Pools begeleidt het proces van begin tot eind. Vanaf de aankoop en zwembadaanleg tot aan jouw eerste duik. En daar houdt het niet op! Compass Pools staat ook na de aanleg altijd tot je beschikking voor advies of hulp.

WAT KOST EEN ZWEMBAD?

arrow

Over het algemeen is ‘wat kost een zwembad’ een van de eerste vragen die ons wordt gesteld en het antwoord is niet direct te geven. Wat een zwembad kost is afhankelijk van de keuzes die je maakt. De prijzen van Compass Pools kunnen dus enorm uiteenlopen en we maken dan ook graag een op maat gemaakte offerte die passend is bij jouw wensen.

Contact

Neem hieronder vrijblijvend contact op met Compass Pools. Een van onze adviseurs zal binnen 1 werkdag contact met je opnemen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij kijken ernaar uit!