fbpx

Zwembadonderhoud en zwembad service

compasspools-image
Homepage Diensten Zwembadonderhoud en zwembad service
compasspools-image

Zwembad service- & Onderhoudscontracten bij Compass Pools

Naast het plaatsen van luxe zwembaden, biedt Compass Pools ook service- en onderhoudscontracten. Zoals de onderhoudsbeurt of keuring van je auto is het onderhouden van een zwembad net zo belangrijk. Het zwebadonderhoud door Compass Pools is gericht op het voorkomen van storingen, in plaats van het verhelpen ervan.

Met periodiek zwembadonderhoud wordt de levensduur van het zwembad verlengd. Door een regelmatige controle wordt energie, en dus geld, bespaard. Daarnaast zorgt een herhaaldelijke check ook voor veilig en hygiënisch zwemwater.

De voordelen van zwembadonderhoud bij Compass Pools

Het voordeel van het aanschaffen van een zwembad bij Compass Pools is dat wij tevens het onderhoud, de service en de renovatie van zwembaden verzorgen in samenwerking met Aquaprojects. Mocht het zo zijn dat je het onderhoud graag uit handen geeft, dan hebben wij altijd een contract dat bij jouw wensen past. Daarnaast is het extra fijn dat je met al jouw vragen altijd bij ons terecht kunt! Door het zwembad regelmatig en op de juiste manier te laten onderhouden, heb je de volgende voordelen:

compasspools-image

De zwembadonderhoud contracten van Compass Pools

Compass Pools biedt twee contracten aan. Bij beide contracten zorgen wij ervoor dat het zwembad zwem- en winterklaar gemaakt wordt. De techniek van jouw zwembad krijgt tijdens het zwemklaar maken ook een onderhoudsbeurt. Daarbij worden slijtage gevoelige onderdelen zoals doseerslangen en indien nodig injectieventielen preventief vervangen. Dit zal eventuele storingen voorkomen en de levensduur van het zwembad verlengen.

Interesse in een service- en onderhoudscontract?

Indien je geïnteresseerd bent in een dergelijk service- en onderhoudscontract kun je via info@compasspools.nl meer informatie aanvragen. Het is overigens ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten wanneer het zwembad niet afkomstig is van Compass Pools.

Voor meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten kun je ook een kijkje nemen op onze nieuwe website Zwembadservice.nl.

Wat is het verschil tussen de twee contracten?

arrow

Bij het Comfort contract heb je totaal 2 serviceafspraken en bij het exclusieve contract heb je totaal 5 serviceafspraken. Bij beide onderhoudscontracten zijn chemicaliën ter waarde van €325 euro incl. btw opgenomen. Bij het eerste zwembadonderhoud worden deze chemicaliën voor het hele jaar geleverd.

Hoe wordt de levensduur verlengd van het zwembad?

arrow

Door periodiek zwembadonderhoud voorkom je grote storingen en verleng je de levensduur van het zwembad. De slijtage gevoelige onderdelen worden op tijd vervangen, zodat jouw zwembad continu in goede staat blijft.

Hoe wordt de veiligheid en hygiëne gegarandeerd?

arrow

De hoeveelheid chemicaliën wordt regelmatig op peil gehouden bij het zwembadonderhoud. Bij elk bezoek wordt het zwembadwater uitvoerig getest. Daarnaast controleren we tegelijkertijd de filterinstallatie, zodat je ten alle tijden kunt genieten van het zwembad.