fbpx

Zwembadmodellen

XL-Lounger serie

compasspools-image
Homepage Zwembadmodellen XL-Lounger serie
compasspools-image

De strak vormgegeven nieuwkomer van Compass Pools

De XL-Lounger 95 is het eerste model uit de nieuwe serie XL-Lounger zwembaden van Compass Pools. Dit model introduceert een nieuwe richting binnen het zwembadontwerp; strakke architectonische lijnen met optimale zwemruimte. Zo is het bad voorzien van één trap zodat de overige ruimte benut kan worden om te zwemmen. Deze serie heeft een, op het kubisme geïnspireerde trap, die in tegenstelling tot de andere modellen geplaatst is vóór de roldeck-nis. Boven de roldeck-nis is een lounge plateau waar je heerlijk kunt zonnebaden terwijl je gedeeltelijk in het water zit. De XL-Lounger 115 is toegevoegd aan de serie XL-Lounger zwembaden en heeft een lengte van 11,5 meter.

De XL-Lounger zwembaden hebben een speciale veiligheidsrand die zorgt voor een kindvriendelijke en veilige ondersteuning van het roldeck. De sta-rand rondom het zwembad biedt veiligheid voor de zwemmers zodat zij tijdelijk kunnen rusten. Voor extra veiligheid zijn de vlakke bodem en de trap voorzien van een speciale anti-slip laag.

Type Lengte Breedte Diepte Volume Gewicht
XL-Lounger 95 FB 9,5 m 4 m 1,5 m 50 m3 n.b. kg
XL-Lounger 115 11,5 m 4,06 m 1,5 m 59 m3 n.b. kg

Zwembadmodellen

Alle modellen in de XL-lounger-series

Bestand Download de factsheet
Klik hier Arrow right

Contact

Neem hieronder vrijblijvend contact op met Compass Pools. Een van onze adviseurs zal binnen 1 werkdag contact met je opnemen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij kijken ernaar uit!