fbpx

Document

Kwaliteitsgarantie

compasspools-image
Homepage Over Compass Pools Kwaliteitsgarantie

De unieke garantie van zwembaden specialist Compass Pools

Als zwembaden specialist biedt Compass Pools niet alleen luxe, ingebouwde zwembaden van hoge kwaliteit maar ook een unieke garantie. Zo wordt niet alleen jouw zwembad-droom gerealiseerd, maar wordt er ook gezorgd voor de beste service na de plaatsing.

Alle geplaatste zwembaden van Compass Pools hebben een garantietermijn van;

1. De volledige levensduur van het zwembad op de waterdichtheid. De tweede eigenaar geniet een garantie van 20 jaar op de waterdichtheid van het ingebouwde zwembad, op voorwaarde dat het zwembad niet verplaatst of aangepast wordt. Voor deze garantie dient het geplaatste zwembad op de oorspronkelijke installatie locatie te blijven.
2. 20 jaar garantie tegen osmose; ook wel bekend als water-infiltratie in de wanden van een zwembad.
3. 10 jaar garantie op de kleurechtheid van het oppervlak onder het waterpeil. Het Bi-Luminite alsmede het Nova- en Cyber-binnenoppervlak genieten allen een garantie van 10 jaar. Deze garantie geldt niet voor de gebreken die het gevolg zijn van een ongeschikte chemische samenstelling van het water of ongeschikt onderhoud. De garantie geldt niet voor kleurveranderingen van het oppervlak van de onbedekte bovenrand als gevolg van de temperatuur, noch voor de beschadiging als gevolg van UV-straling.

De garantie van een Compass Pools zwembad geldt vanaf de dag dat het ingebouwde binnen- of buitenzwembad met water wordt gevuld volgens de instructies van Compass Pools. Compass Pools Nederland selecteert enkel leveranciers en fabrikanten die bekend staan om de hoogste kwaliteit van hun materialen en beschikt tevens over een eigen serviceafdeling. De kwaliteitsgarantie geldt voor alle zwembadmodellen van Compass Pools.

Compass Pools staat dan ook garant voor de beste kwaliteit in luxe, ingebouwde zwembaden en bijbehorende producten. Het plaatsen van een ingebouwd zwembad in jouw tuin of binnenlocatie gebeurt met vakmanschap en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsgarantie staat bij Compass Pools hoog in het vaandel, net zoals de service die geboden wordt.

Kies voor zekerheid en kwaliteit met Compass Pools Nederland. Geniet zonder zorgen van jouw zwembad! Bel of mail ons, of bekijk of download onze brochure!