Techniek

Zwembadtechniek

compasspools-image
Homepage Zwembadtechniek
compasspools-image

Zwembadtechniek: op maat gemaakte technieken voor luxe zwembaden

Compass Pools Nederland levert de perfecte filterinstallatie bij uw zwembad; een filterinstallatie met alle technische onderdelen die nodig zijn voor de reiniging van het zwembadwater.

Dankzij de compacte omvang van 90 bij 140 cm is het mogelijk de filterinstallatie in elke ruimte te plaatsen. De installatie wordt geplaatst in een vorstvrije ruimte, met een maximum afstand van 20 à 25 meter van de rolluik-nis van het zwembad.
De betreffende filterinstallatie is met zorg samengesteld door Compass Pools Nederland om een optimale werking te garanderen. De filterinstallatie wordt volledig gemonteerd in onze fabriek waarbij alle technische onderdelen reeds zijn aangesloten. Een voordeligere formule dan de aanschaf van alle onderdelen afzonderlijk.

De complete filterinstallatie omvat; filter met AFM, fluisterpomp, titanium warmtewisselaar, automatische niveauregelaar, sturingskasten met beveiligingen en eventueel een desinfectieapparaat. Om uw zwembadtechniek, verwarming, zwembadafdekking en desinfectie optimaal te onderhouden biedt Compass Pools diverse service- en onderhoudscontracten.

Benieuwd naar onze service? Compass Pools Nederland voorziet uw zwembad graag van een totale filter- en desinfectie oplossing voor uw zwemwater. Bel of mail ons, of bekijk of download onze brochure!