fbpx

Techniek

Zwembadtechniek

compasspools-image
Homepage Technieken Zwembadtechniek
compasspools-image

Zwembadtechniek: op maat gemaakte technieken voor luxe zwembaden

Compass Pools Nederland levert de perfecte energiezuinige filterinstallatie bij jouw zwembad; een filterinstallatie met alle technische onderdelen die nodig zijn voor de reiniging van het zwembadwater. Ons advies Daisy® waterbehandeling.

Afhankelijk van de grote van het zwembad is het mogelijk de filterinstallatie in een ruimte te plaatsen vanaf 90 x 140 (bad van 7 x 3 meter en max 30 m3). De installatie wordt geplaatst in een vorstvrije ruimte, met een maximum afstand van 10 à 15 meter van de rolluik-nis van het zwembad.
De betreffende filterinstallatie is met zorg samengesteld door Compass Pools Nederland om een optimale werking te garanderen. De filterinstallatie wordt volledig aangepast aan de afmeting van het zwembad en jouw wensen waarbij alle technische onderdelen op maat worden aangesloten. Een voordeligere formule dan de aanschaf van alle onderdelen afzonderlijk.

De complete filterinstallatie omvat; filter met AFM, fluisterpomp, Inverter warmtepomp, automatische niveauregeling, sturingskasten met beveiligingen en eventueel een desinfectieapparaat. Om jouw zwembadtechniek, verwarming, zwembadafdekking en desinfectie optimaal te onderhouden biedt Compass Pools diverse service- en onderhoudscontracten.

Benieuwd naar onze service? Compass Pools Nederland voorziet jouw zwembad graag van een totale filter- en desinfectie oplossing voor je zwemwater. Bel of mail ons, of bekijk of download onze brochure!