fbpx

Techniek

Zelfreinigend zwembad

compasspools-image
Homepage Technieken Zelfreinigend zwembad
compasspools-image

Een zelfreinigend zwembad ingebouwd in de tuin; niet langer een illusie maar de luxe realiteit

Welk soort zwembad je ook kiest, Compass Pools vindt het belangrijk dat je er elk moment van kunt genieten! Vervelende en tijdrovende handelingen voor het onderhoud van jouw ingebouwde zwembad zijn verleden tijd; Compass Pools biedt het exclusieve VANTAGE-systeem, geschikt voor alle zwembadmodellen!

Het luxe VANTAGE-systeem van Compass Pools is nagenoeg onzichtbaar en doet dus geen afbreuk aan de uitstraling van het zwembad. De spuitnozzles en accessoires zijn in drie verschillende kleuren leverbaar, waardoor deze perfect te combineren zijn met de gekozen zwembadkleuren. De telescopische pop-up spuitnozzles van het VANTAGE-systeem bereiken een oppervlakte dat viermaal groter en krachtiger is dan dat van klassieke reinigingssystemen. Een VANTAGE-systeem zorgt dus niet alleen voor een zelfreinigend zwembad maar draagt tevens bij aan de luxe uitstraling van het zwembad in jouw tuin!

Een zelfreinigend zwembad; toppunt van gemak en luxe
Het VANTAGE-systeem zorgt voor een ongekend goede zwembadreiniging, van oppervlak tot bodem. Zelf reinigen is verleden tijd met dit luxe en gebruiksvriendelijke systeem. Het systeem is het beste, zelfreinigende systeem voor monoblock keramische zwembaden en zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van jouw eigen zwembad!

Jouw zwembad schoon en kraakhelder zoals jij het wenst, zonder enige moeite en dat in combinatie met een uitstekende kwaliteitsgarantie? Ontdek hoe: Bel of mail ons, of bekijk of download onze brochure!