fbpx

Leveringsgebieden

Zwembad laten aanleggen Kaatsheuvel

compasspools-image
Homepage Zwembad laten aanleggen Kaatsheuvel

Zwembad aanleggen Kaatsheuvel

  • Isolerende monoblock zwembaden
  • Zelfdragend
  • Design en duurzaamheid
  • Kwalitatief hoogwaardige constructie
  • Uitstekende service

Heerlijk genieten in jouw eigen zwembad

Een nieuw zwembad in Kaatsheuvel laten aanleggen in jouw achtertuin? Genieten van een rondje zwemmen of juist heerlijk badderen wanneer het jou of jouw familie uitkomt? Een zonnige, warme dag kun je doorbrengen in een zwembad van Compass Pools!

Compass Pools is expert op het gebied van zwembad aanleg en renovatie. Wij zorgen voor het plaatsen van een hoogwaardig, luxueus zwembad van ongeëvenaard niveau. Zowel op het gebied van design als duurzaamheid zijn onze zwembaden hoogstaand.

De zwembaden die aangelegd worden in Kaatsheuvel bestaan uit isolerend monoblock met keramisch composiet. Je zult direct een verschil merken als je deze wellness plek gebruikt. De zwembaden van Compass Pools hebben vele mensen al vaak plezier bezorgd. De ceramische zwembadtegels zijn van hoge kwaliteit.

Compass Pools komt jouw nieuwe zwembad aanleggen in Kaatsheuvel

Laat jouw zwembad in Kaatsheuvel aanleggen door Compass Pools. Onze experts staan klaar om jouw zwembad snel en professioneel te plaatsen. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van zwembad, design en plaatsing. Heb je vragen over het onderhoud dan beantwoorden wij deze graag.

Dankzij het Bi-Luminite interieur van onze zwembaden ontstaan unieke kleureffecten en een fantastische schittering van het zwembadwater in het zonlicht. Naast een buiten zwembad kunnen wij natuurlijk ook een binnen zwembad bouwen.

Zwembaden van Compass Pools bieden veel voordelen. Jij, jouw familie en jouw kinderen kunnen op ieder moment gebruik maken van jouw nieuwe luxe wellness plek. Daarnaast zorgt het ontspannende effect van het water voor een moment van rust.

Heb je vragen of wil je onze hulp inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij blinken uit in A tot Z oplossingen en bieden je een totaalconcept.

ONZE PARTNERS IN DIT GEBIED

Groenseizoen Tuinen


Torenhoekstraat 16

5056 AN Berkel-Enschot


www.groenseizoen.nl

MSK SunSquare


Hoge Schijf 22

5151 RC Drunen


www.sunsquare.nl