fbpx

Zwembadonderhoud en zwembad service

compasspools-image
Homepage Zwembadonderhoud en zwembad service

Zwembad service- & Onderhoudscontracten bij Compass Pools

Naast het plaatsen van luxe zwembaden, biedt Compass Pools ook service- en onderhoudscontracten. Zoals de onderhoudsbeurt of keuring van je auto is het onderhouden van een zwembad net zo belangrijk. Het zwebadonderhoud door Compass Pools is gericht op het voorkomen van storingen, in plaats van het verhelpen ervan.

Met periodiek zwembadonderhoud wordt de levensduur van het zwembad verlengd. Door een regelmatige controle wordt energie, en dus geld, bespaard. Daarnaast zorgt een herhaaldelijke check ook voor veilig en hygiënisch zwemwater.

De voordelen van zwembadonderhoud bij Compass Pools

Het voordeel van het aanschaffen van een zwembad bij Compass Pools is dat wij tevens het onderhoud, de service en de renovatie van zwembaden verzorgen in samenwerking met Aquaprojects. Door het zwembad regelmatig en op de juiste manier te laten onderhouden, heb je de volgende voordelen:

De levensduur van het zwembad wordt verlengd met zwembadonderhoud

Door periodiek zwembadonderhoud voorkom je grote storingen en verleng je de levensduur van het zwembad. De slijtage gevoelige onderdelen worden op tijd vervangen, zodat jouw zwembad continu in goede staat blijft.

Veilig en hygiënisch zwemwater met het onderhoudscontract

De hoeveelheid chemicaliën wordt regelmatig op peil gehouden bij het zwembadonderhoud. Bij elk bezoek wordt het zwembadwater uitvoerig getest. Daarnaast controleren we tegelijkertijd de filterinstallatie, zodat je ten alle tijden kunt genieten van het zwembad.

Je hebt zelf geen omkijken meer naar het zwembadonderhoud

Er is niets lekkerder dan een frisse duik in je eigen zwembad. Wil je na de winter niet tegen vervelende storingen of slijtages aanlopen? Dan is zwembadonderhoud erg belangrijk. Met het onderhoudscontract van Compass Pools heb je geen omkijken meer naar het zwembadonderhoud en kun je heerlijk genieten van je eigen zwembad.

Mocht het zo zijn dat je het onderhoud graag uit handen geeft, dan hebben wij altijd een contract dat bij jouw wensen past. Daarnaast is het extra fijn dat je met al jouw vragen altijd bij ons terecht kunt!

De zwembadonderhoud contracten van Compass Pools

Compass Pools biedt twee contracten aan. Bij beide contracten zorgen wij ervoor dat het zwembad zwem- en winterklaar gemaakt wordt. De techniek van jouw zwembad krijgt tijdens het zwemklaar maken ook een onderhoudsbeurt. Daarbij worden slijtage gevoelige onderdelen zoals doseerslangen en indien nodig injectieventielen preventief vervangen. Dit zal eventuele storingen voorkomen en de levensduur van het zwembad verlengen.

 

Contract 1: Comfort zwembadonderhoud

  • Zwem- en winterklaar maken
  • Totaal 2 service afspraken
  • Levering chemicaliën en preventief onderdelen vervangen

 

Contract 2: Exclusief zwembadonderhoud

  • Zwem- en winterklaar maken
  • Totaal 5 serviceafspraken per jaar
  • Levering chemicaliën en preventief vervangen van onderdelen

Bij beide onderhoudscontracten zijn chemicaliën ter waarde van €325 euro incl. btw opgenomen. Bij het eerste zwembadonderhoud worden deze chemicaliën voor het hele jaar geleverd.

Interesse in een service- en onderhoudscontract?

Indien je geïnteresseerd bent in een dergelijk service- en onderhoudscontract kun je via info@compasspools.nl meer informatie aanvragen. Het is overigens ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten wanneer het zwembad niet afkomstig is van Compass Pools.

Voor meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten kun je ook een kijkje nemen op onze nieuwe website Zwembadservice.nl.

Vraag offerte aan

Neem hieronder vrijblijvend contact op met Compass Pools. Een van onze adviseurs zal binnen 1 werkdag contact met je opnemen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij kijken ernaar uit!