fbpx

Zwembad onderhoud en Service

compasspools-image
Homepage Zwembad onderhoud en Service

Service- & Onderhoudscontracten bij Compass Pools

Compass Pools biedt naast de plaatsing van luxe zwembaden en een hoge kwaliteitsgarantie ook service- en onderhoudscontracten die meer gericht zijn op het voorkomen van storingen, in plaats van het verhelpen ervan.

Aan een auto, huis of cv-installatie wordt regelmatig een onderhoudsbeurt of keuring uitgevoerd. Echter is het onderhouden van de techniek van een zwembad nog niet altijd een algemeen feit, terwijl met een regelmatige check de levensduur van de techniek en het zwembad wél wordt verlengd! Door een correcte afstelling van de techniek en regelmatige controle wordt energie, en dus geld, bespaard, waarbij een herhaaldelijke check ook een basis is voor veilig en hygiënisch zwemwater.

Het voordeel van het aanschaffen van een zwembad bij Compass Pools is dat wij tevens het onderhoud, service en de renovatie van zwembaden verzorgen in samenwerking met Aquaprojects. Mocht het zo zijn dat je het onderhoud graag uit handen geeft, dan hebben wij altijd een contract dat bij jouw wensen past. Daarnaast is het extra fijn dat je met alle vragen altijd bij ons terecht kunt, een service die wij onze klanten graag bieden!

Wat houdt een Service- en onderhoudscontract bij Compass Pools precies in?

Comfort

Wij zorgen ervoor dat het zwembad zwem- en winterklaar wordt gemaakt. Bovendien krijgt de gehele techniek van je zwembad tijdens het zwemklaar maken een onderhoudsbeurt. Daarbij worden slijtage gevoelige onderdelen zoals doseerslangen en indien nodig injectieventielen preventief vervangen om eventuele storingen te voorkomen en de levensduur van je zwembad en de techniek te verlengen.

Exclusief

Ook bij dit het exclusieve contract zorgen we ervoor dat je zwembad zwem- en winterklaar wordt gemaakt. De gehele techniek van je zwembad krijgt tijdens het zwemklaar maken een onderhoudsbeurt.Daarbij worden slijtage gevoelige onderdelen zoals doseerslangen en indien nodig injectieventielen preventief vervangen om eventuele storingen te voorkomen en de levensduur van uw zwembad en de techniek te verlengen.

Bij het exclusieve contract komen we daarnaast nog 3 maal per jaar om de kwaliteit van water en techniek in perfecte staat te houden. Tevens worden de cellen vervangen. Met dit exclusieve contract zorgen wij ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar jouw zwembad.

Interesse in een service- en onderhoudscontract?

Beide contracten zijn er om jouw zwembadzorgen volledig weg te nemen en eventuele storingen te voorkomen.

Indien je geïnteresseerd bent in een dergelijk service- en onderhoudscontract kun je via info@compasspools.nl meer informatie aanvragen. Het is overigens ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten wanneer het zwembad niet afkomstig is van Compass Pools.

Voor meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten kun je ook een kijkje nemen op onze nieuwe website Zwembadservice.nl.

Vraag offerte aan

Neem hieronder vrijblijvend contact op met Compass Pools. Een van onze adviseurs zal binnen 1 werkdag contact met je opnemen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij kijken ernaar uit!