fbpx

Zwembadmodellen

Plunge 35

compasspools-image
Homepage Zwembadmodellen Plunge pool serie Plunge 35
compasspools-image

De Plunge Pool-serie: Het zwembad om te relaxen

Een Plunge Pool is klein, ondiep en ontworpen om te relaxen. Wil je ontspannen en afkoelen na een warme dag? Dan is dit type zwembad een goede oplossing. Een Plunge Pool kan door zijn formaat in bijna elke ruimte en tuin worden geplaatst. Daarnaast heeft een Plunge Pool minder water nodig wat betekent minder waterverdamping, minder water verwarmen en de warmtepomp hoeft minder intensief te werken. Dat verschil zul je duidelijk merken in de water- en energiefactuur.

Een Plunge Pool is aanzienlijk kleiner en daardoor een ruimtebesparende optie. Vandaar ook het grote succes! Hoewel een Plunge Pool beperkt is in zijn formaat, kan deze wel op alle mogelijke manieren aangepast worden aan je wensen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de grootte, stijl en kleur van het bad, watervallen, jets en zwembadverlichting. Wij denken graag met je mee zodat jouw eigen ontwerp gerealiseerd kan worden.

Type Lengte Breedte Diepte Volume Gewicht
Plunge 35 3,5 m 2,45 m 1,25 m n.b. m3 n.b. kg

Contact

Neem hieronder vrijblijvend contact op met Compass Pools. Een van onze adviseurs zal binnen 1 werkdag contact met je opnemen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij kijken ernaar uit!