fbpx

Wat zijn de voordelen van een zelfreinigend zwembad?

compasspools-image
Homepage Wat zijn de voordelen van een zelfreinigend zwembad?

Een zelfreinigend zwembad. Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Je zwembad ziet er constant pico bello uit, zonder dat jij hier tijd en moeite in hoeft te steken. Dat klinkt als de uitvinding van je dromen. En goed nieuws: met het luxe VANTAGE-systeem is dit ook écht mogelijk. En omdat dit systeem nagenoeg onzichtbaar is doet het geen afbreuk aan de uitstraling van je zwembad. 

 

Hoe werkt het VANTAGE-systeem? 

Het VANTAGE-systeem zorgt ervoor dat jouw Compass Pools zwembad constant kraakhelder is, zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen. Dat is natuurlijk enorm handig, maar hoe werkt het precies? 

 

De krachtige ingebouwde spuitnozzles zorgen voor een watercirculatie die iedere hoek van het zwembad bereikt. Het vuil wordt op deze manier naar de centrale afvoer gestuurd en gefilterd. Vervolgens stuurt de circulatiepomp het gezuiverde water opnieuw naar het zwembad.  

 

Wil je meer weten over het revolutionaire VANTAGE-systeem? Lees dan meer op deze pagina over het zelfreinigend zwembad van Compass Pools. 

 

Drie redenen om te kiezen voor een zelfreinigend zwembad 

Niemand zit erop te wachten om iedere week het zwembad schoon te maken. Een zelfreinigend zwembad zorgt ervoor dat jij geen tijd hoeft vrij te maken voor die vervelende reinigingsklusjes. Maar het zelfreinigend zwembad neemt nog verschillende andere voordelen met zich mee. 

 

1: Het is krachtiger dan een klassiek reinigingssysteem 

Het VANTAGE-systeem is maar liefst vier keer krachtiger dan een zwembadstofzuiger of elk ander klassiek reinigingssysteem. Daarnaast dekt het VANTAGE-systeem vier keer zoveel oppervlakte tijdens het reinigingsproces. 

 

En hoe zit het met alle moeilijk bereikbare plaatsen in het zwembad? Daar heeft Compass Pools een goede oplossing voor. Alle zwembaden hebben afgeronde hoeken, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om het zwembad te reinigen. Alle hoeken en kanten van het zwembad zijn goed bereikbaar waardoor vuil geen enkele kans krijgt om zich vast te hechten. 

 

2: Algen en chemicaliën maken geen kans meer 

De combinatie van het VANTAGE-systeem én de hoogtechnologische samenstelling van onze Compass Pools-zwembaden, zorgt ervoor dat bacteriën zich niet vast kunnen hechten aan de zwembadrand. 

 

De spuitnozzles produceren een krachtige circulatie waardoor algen geen schijn van kans meer maken. Een bijkomend voordeel is dat er minder chloor nodig is om de waterkwaliteit optimaal te houden. 

 

3: Het doet geen afbreuk aan de uitstraling van je zwembad 

Het VANTAGE-systeem wordt zeer onopvallend verwerkt in de kuip. Je hoeft jezelf dus geen zorgen te maken dat dit reinigingssysteem afbreuk doet aan de uitstraling van je zwembad. Op het moment dat het VANTAGE-systeem niet actief is trekken de nozzles zich terug in de kuip. Bovendien zijn de spuitnozzles en accessoires beschikbaar in verschillende kleuren waardoor je deze perfect kunt combineren met de kleur van jouw zwembad. 

 

Zijn er ook nadelen verbonden aan het VANTAGE-systeem? 

Het zelfreinigend zwembad neemt een hoop voordelen met zich mee. Maar zijn er eigenlijk ook nadelen verbonden aan het VANTAGE-systeem? Er is wel één nadeel verbonden aan dit reinigingssysteem. Voorlopig is het namelijk alleen mogelijk om het VANTAGE-systeem in nieuwe zwembaden te plaatsen. Het is dus niet mogelijk om dit systeem te laten installeren in je huidige zwembad. 

 

Conclusie 

Het revolutionaire VANTAGE-systeem ontzorgt je van reiniging en onderhoud van jouw Compass Pools-zwembad. Hierdoor kun jij écht zorgeloos genieten. Wil jij graag meer weten over dit reinigingssysteem? Of ontvang je graag een prijsindicatie voor jouw project? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.