fbpx

Kleine tuin met een zwembad? Het kan!

compasspools-image
Homepage Kleine tuin met een zwembad? Het kan!

Niet iedereen heeft een grote villa met een enorme tuin, maar ook in een kleine tuin kan prima een zwembad. Er zijn genoeg varianten zwembaden die een prachtige uitstraling aan je tuin geven, zonder dat het al te veel ruimte in beslag neemt. Bovendien is het zelfs mogelijk om een zwembad met tegenstroom aan te schaffen. Hierdoor zwem jij langere afstanden zonder dat je een groot zwembad moet hebben. Ideaal voor mensen met een wat kleinere tuin dus! Wij leggen je er alles over uit.

Een zwembad op maat voor een kleine tuin

Droom jij van een zwembad in je tuin, maar is je tuin niet zo groot? Heb je daarom je droom opgegeven en heb je gekozen om geen zwembad te laten aanleggen? Dan mis je wat! Er zijn namelijk ook zwembaden die jouw kleine tuin direct omtoveren tot een geweldig paradijs. Bij Compass Pools kun je terecht voor een ruim assortiment aan zwembadmodellen. Onze zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor iedereen kan genieten van een zwembad. Of je nu een kleine tuin hebt of niet, wij staan voor je klaar bij het aanleggen van een zwembad in iedere tuin!

Wat zijn de voordelen van een zwembad in een kleine tuin?

Een klein zwembad in de tuin brengt vele voordelen met zich mee. Naast dat het weinig ruimte in beslag neemt, zal de energierekening ook een stuk lager zijn. Dat komt omdat er gewoonweg minder water verwarmd hoeft te worden. Omdat je tuin kleiner is ligt het zwembad ook dichter tegen je huis aan. Dit maakt het enorm gezellig als je familie bij het huis zit en je wilt zwemmen. Je tuin is een stuk gezelliger dan wanneer je een hele grote tuin hebt en iedereen een paar meter uit elkaar zit. Een zwembad in een kleine tuin brengt dus veel sfeer met zich mee.

Welke zwembadmodellen zijn geschikt voor mijn kleine tuin?

Bij een kleine tuin hoort ook een kleiner formaat zwembad. Een andere benaming voor een klein zwembad is de plunge pool. We noemen een zwembad klein wanneer het een lengte van minder dan 10 meter heeft en een breedte van minder dan 5 meter. Bij Compass Pools vind je verschillende kleinere zwembadmodellen. Voor de sportievelingen onder ons hebben we bijvoorbeeld de X-Trainer 45, een mooi zwembadmodel van de plunge serie, met een lengte van 4,5 meter. Schaf je een zwembad aan om in te spelen en pootjebaden? Kijk dan eens naar de Aqua Nova 53. Deze heeft een lengte van 5,3 meter.

Voorbeelden van zwembaden in een kleine tuin

Kies voor een zwembad bij Compass Pools

Bij Compass Pools zijn we ervaren in het aanleggen van zwembaden. Welk zwembad je ook aanschaft, het wordt tot in de kleinste details afgewerkt. Je kunt kiezen uit verschillende zwembadkleuren en ook de kleinere zwembaden worden voorzien van een ingewerkt rolluik in PVC en Polycarbonaat en ledverlichting. En wist je dat het zelfs mogelijk is om een tegenstroom te verwerken in het zwembad? Zo kun je in een klein zwembad alsnog langere afstanden zwemmen. Neem contact met ons op en wie weet geniet jij binnenkort van jouw zwembad aangelegd door Compass Pools!