fbpx

Compass Pools Plunge Pool

compasspools-image
Homepage Compass Pools Plunge Pool

De Plunge Pool is de nieuwe trend overgewaaid uit Australië! Een klein zwembad dat niet jouw gehele tuin in beslag neemt maar toch perfect zijn doel dient. Heerlijk afkoelen in de zomer in een keramisch composiet zwembad van Compass Pools. De X Trainer 45, de aqua nova serie en de X trainer 72 zijn de perfecte Plunge Pools en hebben zich inmiddels in verschillende tuinen in Nederland bewezen.

Plunge Pool met jetstream

Om jouw zwemplezier te vergroten bestaat de mogelijkheid om een jetstream te installeren in jouw Compass Pools Plunge Pool. Bij een Plunge Pool met jetstream wordt er een sterke stroming gecreëerd waar je tegenin kunt zwemmen. 

De zwemervaring is vooral afhankelijk van het soort jets en de capaciteit van de pompen. Geoefende zwemmers zullen voorkeur hebben voor een zwaardere pomp en recreatieve zwemmers kunnen al veel plezier beleven aan een lichtere pomp. Het zwemmen met jets in tegenstroom is anders dan gewoon baantjes trekken. Door de stroming in het water ontstaat er turbulentie waardoor je meer corrigerende bewegingen moet maken om netjes in het midden van de stroming te blijven. Een Plunge Pool met jetstream is voor iedereen geschikt aangezien de kracht van het water naar wens ingesteld kan worden.

Wanneer is een Plunge Pool met jetstream vooral aantrekkelijk?

  • Als je wilt trainen en aan je conditie wilt werken
  • Wanneer je aan het herstellen bent van een blessure of moet revalideren van een operatie
  • Om te ontspannen en genieten van het masserende effect van de jets.

Plunge Pool kosten

Wil jij een Plunge Pool kopen? Dan vraag jij je vast af wat dit zal gaan kosten. Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. Vandaar dat we hier niet kunnen benoemen wat een Plunge Pool zal kosten. Wel kun je een basis-offerte aanvragen met de vanafprijzen per formaat en model. De basis-offerte vraag je aan op de pagina van de Plunge Pool modellen: X Trainer 45, de Aqua Nova serie en de X trainer 72.

Naast de aanschafprijs van een Plunge Pool moet je natuurlijk ook denken aan de bijkomende Plunge Pool kosten voor bijvoorbeeld het onderhoud. Plan een afspraak en kom langs in de showroom. Hier bespreken we dan al jouw wensen en kunnen we alle Plunge Pool kosten berekenen. 

Plunge Pool laten aanleggen

Wil jij een Plunge Pool laten aanleggen? Compass Pools Nederland beschikt over een netwerk gespecialiseerd in zwembadaanleg van binnen- en buitenzwembaden. Ze werken met goed opgeleide en deskundige monteurs die zorgen voor een vlekkeloze plaatsing van jouw Plunge Pool, zodat jouw droom wordt gerealiseerd!

Een Plunge Pool laten aanleggen is een vak apart en vraagt om specialistische kennis. Deze kennis beheert iedere dealer van Compass Pools Nederland; zij garanderen in een korte bouwperiode de aanleg van een Plunge Pool! Volgens de regels en normen die van kracht zijn, en zonder zorgen of onaangename verrassingen. Compass Pools begeleidt dit proces van A tot Z.

Wil je graag meer informatie over de Plunge Pool ontvangen? Neem contact met ons op, of kijk op www.plungepools.nl