fbpx

Bij ieder zwembad past een eigenaar

compasspools-image
Homepage Bij ieder zwembad past een eigenaar

Compass Pools biedt een ruim assortiment aan zwembadmodellen. Hierdoor is het lastig te bepalen welk model het meest geschikt is voor jouw situatie. Iedereen schaft een zwembad aan om een andere reden. Wil jij een zwembad in de tuin om je conditie op peil te houden of gewoon om een frisse duik te nemen?

Het is belangrijk dat je jezelf de juiste vragen stelt. Op die manier kom je er snel achter welk zwembadmodel het beste bij jouw behoeftes en de tuin past. Wij vertellen je in deze blog vast meer over bepaalde modellen zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Ideale zwembadmodellen voor de sportievelingen 

Heb jij er altijd al van gedroomd om ‘s ochtends heerlijk enkele baantjes te trekken voordat je gaat werken? Dan is een zwembad met ingewerkte tegenstroom dé perfecte oplossing voor jou. Zo heb je enorm veel zwemplezier, of je nu over veel of weinig ruimte beschikt.

 

Een zwembad met tegenstroom 

Heb je in de tuin onvoldoende ruimte om een groot zwembad te plaatsen, maar wil je het toch gebruiken om écht in te zwemmen? Dan is een zwembad met ingewerkte tegenstroom ideaal. Je kunt hierbij uit diverse varianten kiezen: van massagestroom tot dubbele turbine jetstream. Bovendien kan ieder zwembad van Compass Pools worden geleverd met een ingewerkte tegenstroom.

 

Fast Lane zwembadmodel 

Ben je op zoek naar een zwembad waarin je langere afstanden kunt zwemmen zonder tegenstroom? Dan is het Fast Lane zwembadmodel iets voor jou. Deze heeft een lengte van maar liefst 12 meter en een geringe breedte. Hierdoor heb je voldoende zwemafstand zonder te veel ruimte te verliezen. Een win-win situatie als je het ons vraagt.

 

De XL-Lounger 95 

Dit is één van de meest populaire zwembadmodellen van Compass Pools. De XL-Lounger 95 is het ontoonbeeld van een maximale zwembare afstand. We plaatsen de trap aan de kant van de rolluikbak waardoor het onderwaterterras op de rolluikbak als eerste trede fungeert. De trap wordt dus korter zonder aan comfort in te leveren. Hierdoor houd je meer ruimte over om te zwemmen.

Ideale zwembadmodellen voor de genieters 

Verreweg de meeste mensen schaffen hun zwembad niet aan om baantjes te trekken, maar om heerlijk te ontspannen. Na enkele moedige baantjes gaan ze liever op de trap zitten met de neus richting de zon. Ook voor de rustige genieters heeft Compass Pools een ruim aanbod aan zwembadmodellen.

 

De Briliant-lijn 

Ben je op zoek naar een stijlvol zwembad om ongestoord aan te relaxen? Een plek waar je heerlijk kunt afkoelen tijdens de hete zomerdagen. Dan is de Briliant-lijn de ideale keuze voor jou. De brede hoektrap biedt voldoende zitruimte met minimaal ruimteverlies.

 

Java 114 

Heb jij graag wat meer zitruimte zodat bijvoorbeeld je kinderen ook vrij kunnen genieten? Dan is het Java 114 zwembadmodel een goede keuze voor jou. Deze heeft namelijk een brede, ronde trap en een aflopende bodem. Ideaal voor de kleinste onder ons.

 

Een zwembad met onderwaterterras 

Vertoef jij graag urenlang in het zwembad? Dan is een onderwaterterras een zeer leuke toevoeging. Deze optie is bij vrijwel ieder zwembadmodel mogelijk. Het terras wordt 7 cm onder het wateroppervlak geplaatst en is 75 cm breed. Dit is de ideale plek om een boekje te lezen en te genieten van de zon. En dat terwijl je toch heerlijk afkoelt in het water.

 

Onze Aqua Nova serie 

Voor een zwembad met een compact design en een interessante prijs kun je het beste kijken tussen onze Aqua-collectie. Hier vind je familiezwembaden die niet te veel ruimte in beslag nemen, maar wel perfect zijn voor zowel actieve speelvogels als rustige pootjebaders. Laat je er een tegenstroom in installeren? Dan heb je ook nog eens kilometers zwemplezier. Van de zwembaden uit onze Aqua Nova serie kan dus écht iedereen genieten.

 

Modellen eenvoudig personaliseren 

Ben je op zoek naar een zwembad waar het hele gezin van kan genieten? De XL-trainer 110 is zonder twijfel geliefd bij iedereen. Het zwembad heeft een lengte van 10,5 meter waardoor je ongestoord kunt zwemmen, spelen met de kinderen of rustig ronddobberen.

Vind je 10,5 meter toch te klein? Dan kan het altijd grootser. Ga voor de XXL-Trainer 133. Dit zwembad heeft een lengte van 13,30 meter waardoor het ideaal geschikt is voor grote families. Dus heb jij voldoende ruimte in de tuin? En wil je optimaal kunnen genieten van je zwembad? Overweeg dan zeker om de XXL-Trainer 133 te laten plaatsen.

Bovendien zijn bovenstaande modellen zeer eenvoudig te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, tegenstroom en een onderwaterterras. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Conclusie 

Je kunt jezelf een aantal vragen stellen om te bepalen welk zwembadmodel het beste bij je past. Waarvoor ga ik het zwembad in de tuin gebruiken? Hoeveel ruimte mag mijn zwembad in beslag nemen? En wat is mijn budget? Door antwoord te geven op deze belangrijke vragen wordt het kiezen van het juiste zwembad een stuk eenvoudiger.

Kom je er toch niet helemaal uit? Of heb je nog vragen? Dan staan onze specialisten uiteraard altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op. Dan gaan we samen op zoek naar dé perfecte match.