Service

compasspools-image
Homepage Service

Service- & Onderhoudscontracten bij Compass Pools
Compass Pools biedt naast de plaatsing van luxe zwembaden en een hoge kwaliteitsgarantie ook service- en onderhoudscontracten die meer gericht zijn op het voorkomen van storingen, in plaats van het verhelpen ervan.

Aan een auto, huis of cv-installatie wordt regelmatig een onderhoudsbeurt of keuring uitgevoerd. Echter is het onderhouden van de techniek van een zwembad nog niet altijd een algemeen feit, terwijl met een regelmatige check de levensduur van de techniek en het zwembad wél wordt verlengd! Door een correcte afstelling van de techniek en regelmatige controle wordt energie, en dus geld, bespaard, waarbij een herhaaldelijke check ook een basis is voor veilig en hygiënisch zwemwater.

Het voordeel van het aanschaffen van uw zwembad bij Compass Pools is dat wij tevens het onderhoud, service en de renovatie van zwembaden verzorgen in samenwerking met Aquaprojects. Mocht het zo zijn dat u het onderhoud graag uit handen geeft, dan hebben wij altijd een contract dat bij uw wensen past. Daarnaast is het voor u extra fijn dat u met al uw vragen altijd bij ons terecht kunt, een service die wij onze klanten graag bieden!

Wat houdt een Service- en onderhoudscontract bij Compass Pools precies in?
Wij bieden 2 contracten aan: Comfort en Exclusief.

Bij beide contracten zorgen wij ervoor dat uw zwembad zwem- en overwinterklaar gemaakt wordt. Bovendien krijgt de gehele techniek van uw zwembad tijdens het zwemklaar maken een onderhoudsbeurt. Daarbij worden slijtage gevoelige onderdelen zoals doseerslangen en indien nodig injectieventielen preventief vervangen om eventuele storingen te voorkomen en de levensduur van uw zwembad en de techniek te verlengen.

Bij het exclusieve contract komen we daarnaast nog 3 maal per jaar om de kwaliteit van water en techniek in perfecte staat te houden. Tevens worden de cellen vervangen. Met dit exclusieve contract zorgen wij ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw zwembad.

Beide contracten zijn er om uw zwembadzorgen volledig weg te nemen en eventuele storingen te voorkomen.

Indien u geïnteresseerd bent in een dergelijk service- en onderhoudscontract kunt u via info@compasspools.nl meer informatie aanvragen.

Voor meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten kunt u ook een kijkje nemen op onze nieuwe website Zwembadservice.nl