fbpx

Onze partner

Sparq tuinen

compasspools-image
compasspools-image

Sparq Tuinen is de combinatie van tuinarchitectuur en ontwerprealisaties. Iedere tuin heeft iets bijzonders nodig, een fonkeling, de 'Sparq’!

Een zwembad in de tuin is een geweldig bezit. Maar het moet meer zijn dan een bak met water! Een zwembad wordt in het geheel van de tuin geïntegreerd en goed ingepast in uw dagelijks leven. Verstandig is het in samenspel met Compass Pools advies in te winnen bij onze tuinarchitect.

Een tuinarchitect is een vakman die rekening houdt met uw wensen, de stijl van uw woonhuis en de omgeving. Oftewel: iemand die oog heeft voor het geheel. Het zwembad moet op de goede plaats in de tuin liggen. De ruimte rondom het zwembad is ruim zo belangrijk! Lekker zonnen, loungen aan de waterkant of vanaf een vlonder met je voeten in het water: dat is pas genieten!

Sparq Tuinen en Compass Pools werken al jaren samen. De korte lijntjes op de werkvloer zorgen voor een probleemloze plaatsing van het bad. Het één-tweetje tussen onze bedrijven zorgt ook vooraf voor helderheid. Het is duidelijk wie wat voor zijn rekening neemt, dus geen vervelende financiële verassingen achteraf.