fbpx

Zelfreinigend zwembad van Compass Pools

compasspools-image
Homepage Zelfreinigend zwembad van Compass Pools

Wat is een zelfreinigend zwembad en waarom heb je er een nodig?

Heb je ooit gedroomd van een zwembad dat altijd schoon en helder is zonder dat je er veel tijd en moeite in hoeft te steken? Met een zelfreinigend zwembad van Compass Pools wordt die droom werkelijkheid. In deze blog duiken we dieper in de voordelen van een zelfreinigend zwembad en hoe het werkt.

Wat is een zelfreinigend zwembad?

Een zelfreinigend zwembad is ontworpen om zichzelf automatisch schoon te houden, zodat je meer tijd kunt besteden aan zwemmen en ontspannen in plaats van schoonmaken. Dit innovatieve zwembad gebruikt geavanceerde technologieën om continu vuil en verontreinigingen te verwijderen, waardoor je altijd kunt genieten van kristalhelder water.

Hoe werkt een zelfreinigend zwembad?

Het unieke zelfreinigende systeem van Compass Pools werkt door een combinatie van slimme ontwerpen en geavanceerde technologieën die samenwerken om het water in beweging te houden en schoon te maken.

  • Geavanceerd circulatiesysteem: Het zwembad heeft strategisch geplaatste inlaat- en uitlaatopeningen die zorgen voor een optimale circulatie van het water. Hierdoor worden chemicaliën gelijkmatig verdeeld en wordt stilstaand water, waar bacteriën en algen kunnen groeien, voorkomen.
  • Automatische bodemreiniging: Het zwembad is uitgerust met telescopische pop-up spuitnozzles die periodiek water over de bodem spuiten, waardoor vuildeeltjes omhoog komen en naar het filtersysteem worden geleid
  • Efficiënte filters: Het water wordt door hoogefficiënte filters geleid die zelfs de kleinste deeltjes opvangen, wat resulteert in kristalhelder water zonder dat je handmatig hoeft te stofzuigen.

Voordelen van een zelfreinigend zwembad

Het kiezen voor een zelfreinigend zwembad biedt tal van voordelen die je zwemervaring aanzienlijk verbeteren.

  •  Tijdbesparing: Je hoeft minder tijd te besteden aan het schoonmaken van het zwembad, waardoor je meer tijd hebt om ervan te genieten.
  •  Kostenbesparing: Ondanks een hogere initiële investering, bespaar je op de lange termijn op onderhouds- en chemische kosten.
  •  Gezonder zwemwater: Door de continue circulatie en filtratie heb je gezonder zwemwater doordat bacteriën en algen minder kans krijgen om te groeien.
  •  Duurzaamheid: Efficiënte waterbehandeling en een verminderd gebruik van chemicaliën dragen bij aan een duurzamer gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Waarom kiezen voor Compass Pools?

Compass Pools is uniek met onze zelfreinigende zwembaden. Bij Compass Pools bieden wij het exclusieve, geavanceerde en innovatieve VANTAGE-systeem aan. Dit systeem biedt ongeëvenaard gemak en luxe. Het vrijwel onzichtbare systeem maakt gebruik van telescopische pop-up spuitnozzles die viermaal krachtiger zijn dan klassieke reinigingssystemen, waardoor zowel het oppervlak als de bodem van het zwembad optimaal worden gereinigd. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, integreren de spuitnozzles perfect met de gekozen zwembadkleuren, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van je tuin. Dankzij het VANTAGE-systeem hoef je je nooit meer zorgen te maken over het schoonmaken van je zwembad en kun je altijd genieten van kristalhelder water.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een zelfreinigend zwembad? Neem dan contact met ons op.