fbpx

Unieke monoblok technologie van Compass Pools

compasspools-image
Homepage Unieke monoblok technologie van Compass Pools

Kies je voor een zwembad in de tuin? Dan wil je dat deze mooi is afgewerkt én jarenlang de kwaliteit behoudt. Dat is bij Compass Pools geen probleem! Met onze zwembadmodellen kies je voor duurzaamheid en een zwembad van hoge kwaliteit. Hoe dat komt? Dat leggen we in deze blog graag aan je uit.

Onze zwembaden kenmerken zich met de monoblok technologie. Met deze unieke technologie bestaat elk zwembad uit zes lagen die gelamineerd worden zodat de kuip chemisch resistent is. Door deze technologie is het mogelijk om het zwembad op iedere gewenste plek te plaatsen: zowel binnen als buiten.

Van fabriek tot de plaatsing van jouw zwembad

Bij een monoblok zwembad spreek je altijd over een ‘kuip’. De volledige kuip van jouw zwembad kan in de fabriek worden gemaakt. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende kwaliteit, het bespaart je ook een hoop tijd. Het zwembad wordt hierdoor namelijk in één stuk in jouw tuin geplaatst. Snel, efficiënt en een zwembad van uitstekende kwaliteit.

Tijdens de productie zorgen we voor de kleurechtheid, de chemische weerstand en een krasbestendige kuip. Nadien voorzien we het zwembad van glasvezelversterkte vinylester keramische composiet lagen. Deze zorgen ervoor dat jouw kuip de kwaliteit jarenlang behoudt. Hier wordt nog een hard omhulsel overheen geplaatst om het geheel te beschermen.

De zwembaden van Compass Pools kunnen dan ook, zonder schade, watertemperaturen verdragen tot 40 graden. Een conventioneel polyester-zwembad, zonder de unieke Compass Pools-technologie, kan geen hogere temperatuur dan 28 á 30 graden verdragen.

Een unieke Carbon Figer laag

Onze technologie is sinds enkele jaren uitgebreid met een extra laag carbon fiber. Dit beschermt je zwembad extra op gebieden die veel ballast dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bodem van je zwembad. Wist je dat het materiaal ook gebruikt wordt in de luchtvaart en autosector? Niet slecht dus!

Zeer kwalitatieve badkuipen

De samenstelling van al die lagen zorgen voor een kwalitatieve afwerking. 100% osmose vrij, 20% sterker én een hogere stabiliteit. Op die manier kan jouw badkuip ook temperaturen tot 40 graden aan. Deze technologie wordt bij iedere kuip geleverd. Ongeacht welke afwerking je gekozen hebt.

Wil jij graag meer weten over wat wij voor jou kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op!