fbpx

De 5 populairste monoblok zwembaden

compasspools-image
Homepage De 5 populairste monoblok zwembaden

Droom jij ook van een eigen zwembad in de tuin? Maar weet je niet goed welk zwembadmodel je moet kiezen? Dan hebben we goed nieuws. Compass Pools biedt namelijk monoblok zwembaden in diverse kleuren en maten. Zo vind je altijd een zwembad dat past bij jouw wensen en de tuin. Ga jij voor het compacte Aqua zwembad? Of eerder voor extra veel speelplezier met de XL Lounger? En heb je ook al nagedacht over de kleur van je toekomstige zwembad? 

 

Zo veel om over na te denken. Kiezen is lastig. Zeker wanneer het gaat om een belangrijke keuze zoals de aankoop van een zwembad voor in de tuin. Uiteraard staan onze specialisten altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Om je vast op weg te helpen, delen we een overzicht van de 5 populairste zwembadmodellen van 2023. Deze modellen vielen goed in de smaak bij onze klanten. 

 

5 populairste modellen van 2023 

 

5: Aqua 62 zwembad 

Dit Aqua model zwembad is 6,2 meter lang en 3,2 meter breed. Dit compacte zwembad heeft een diepte van 1,5 meter en een volume van 21 vierkante meter. Omdat het zwembad vrij compact is, is de prijs ook erg aantrekkelijk. Dit zwembadmodel is ideaal geschikt voor kleinere tuinen. 

 

Uiteraard is veiligheid prioriteit nummer één. Daarom is er een ingebouwde veiligheidsrand en sta-rand rondom het zwembad aanwezig. Ook zijn de bodem en de trap afgewerkt met een antislip afwerking. 

 

Wil je meer weten over de specificaties van dit model? Bekijk dan de Aqua Nova 62. 

 

4: XL Lounger 115 zwembad 

Het volgende model is de XL Lounger. Het zwembad is 11,5 meter lang en 4 meter breed. Een heerlijk ruim zwembad voor de grotere tuin. Het zwembad is ideaal voor een grote poolparty. Uiteraard is het zwembad ook geschikt om baantjes te trekken of om heerlijk te ontspannen. 

 

De speciale veiligheidsrand zorgt voor een kindvriendelijke en veilige ondersteuning van het roldeck. Ook is het zwembad voorzien van een sta-rand rondom het zwembad. Dit is fijn voor zwemmers die even willen rusten. 

 

Wil je meer weten over de specificaties van dit zwembadmodel? Bekijk dan de XL-Lounger115. 

 

3: XL Lounger 95 zwembad 

Op een mooie derde plaats in onze lijst komt de XL Lounger 95. Dit is een vrij groot zwembadmodel. Het zwembad heeft namelijk een lengte van 9,5 meter en een breedte van 4 meter. Het model heeft een strak en stijlvol design waardoor alle beschikbare ruimte effectief kan worden benut. Het XL Lounger model heeft ook een ingebouwd solar pvc rolluik dat al in de prijs van het zwembad is meegenomen. 

 

Het zwembad beschikt over één trap zodat de overige ruimte volledig benut kan worden om te zwemmen. Boven de roldeck-nis is een lounge plateau aanwezig. Hier kun je heerlijk zonnebaden terwijl je gedeeltelijk in het water zit. Het zwembad is dus ideaal om te ontspannen, maar ook groot genoeg om baantjes te kunnen trekken. 

 

Benieuwd naar de overige specificaties van dit zwembadmodel? Bekijk de XL-Lounger95. 

 

2: Aqua 77 zwembad 

Het Aqua model is enorm populair. Dat komt omdat deze geschikt is voor echte waterratten, maar ook voor voorzichtige pootjesbaders. Kortom, iedereen kan van dit zwembad genieten. Het is een compact model waardoor het ook geschikt is voor de kleinere tuinen. Het Aqua 77 model is 7,75 meter lang en 5,55 meter breed. In het zwembad is een kleine trap aanwezig die niet te veel ruimte in beslag neemt, maar waar je toch even op kunt zitten om uit te rusten. 

 

Er is ook een ingebouwde veiligheidsrand en een sta-rand rondom het zwembad aanwezig. Daarnaast is het zwembad voorzien van afgeronde hoeken. Dit maakt het zwembad enorm veilig voor zowel kinderen als volwassenen. 

 

Wil je meer weten over de specificaties van dit zwembadmodel? Bekijk dan het zwembadmodel Aqua Nova 77. 

 

1: XL Briliant 88 zwembad 

Het XL Briliant 88 zwembadmodel is zonder twijfel het populairste zwembadmodel van 2023. Deze familietopper is een absolute klassieker onder de zwembaden. Het zwembadmodel is 8,7 meter lang en 3,75 meter breed. Dit zijn dé perfecte afmetingen om baantjes te trekken of heerlijk te ravotten in het water. Op die manier kan iedereen, jong en oud, van dit zwembad genieten. Daarnaast heeft het zwembad een minimalistisch design waardoor het in iedere tuin past. 

 

Benieuwd naar de overige eigenschappen van dit product? Bekijk dan de XL-Briliant 88FB. 

En voor welke zwembadkleur ga je? 

Heb jij een zwembadmodel gevonden dat perfect past bij jouw wensen en de tuin? Dan gaat de volgende keuze die je moet maken over de kleur van het zwembad. De kleur bepaalt uiteindelijk de uitstraling van je zwembad. Hier vind je een overzicht van alle zwembadkleuren. We vertellen je graag wat de 3 populairste zwembadkleuren zijn. 

 

1: Nova Anthracite 

De meest gekozen zwembadkleur is Nova Anthracite. Deze donkergrijze kleur geeft een zeer natuurlijke uitstraling aan je zwembad. Daarnaast krijgt je zwembad een mooi spiegeleffect dat de omgeving reflecteert. Omdat de kleur wat donkerder is warmt je zwembadwater ook sneller op. Donkere kleuren trekken namelijk water aan. 

 

2: Nova Grey 

Wil jij geen donkere zwembadkleur maar ook geen felblauwe? Dan is Nova Grey de perfecte zwembadkleur voor jou. De zwembadkleur heeft een lichtgrijze kleur die het water helder maakt en de omgeving weerspiegelt. Kies je voor een zwembadkuip in deze kleur? Dan krijgt je zwembadwater een turquoise kleur dat perfect past bij ieder seizoen. 

 

3: Nova Stone 

Ben jij dol op zo’n zwembad met een felblauwe oase? Kies dan voor de kleur Nova Stone. Met deze zwembadkuip krijgt je zwembad een heldere blauwe kleur die je doet denken aan een tropische vakantie. Kies je voor een zwembadkuip in de kleur nova stone? Dan wordt jouw zwembad de absolute eyecatcher in je tuin. 

 

Wil jij extra advies bij het vinden van het ideale zwembadmodel en de perfecte zwembadkleur? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan graag voor je klaar om je te helpen.