fbpx

Techniek

Zwembad laten aanleggen

compasspools-image
Homepage Technieken Zwembad laten aanleggen
compasspools-image

Zwembad laten aanleggen in jouw tuin zonder zorgen

Compass Pools heeft de drive en passie om dromen waar te maken op het gebied van zwembaden; de mooiste, meest luxe zwembaden van hoge kwaliteit worden door Compass Pools gerealiseerd en ingebouwd. Heb je na lang wikken en wegen besloten om het zwembad van je dromen te laten aanleggen in de tuin, of kies je toch voor een binnenlocatie? Een Compass Pools-zwembad is dan de juiste keuze. Een breed aanbod aan diverse zwembadmodellen en zwembadkleuren kunnen worden uitgebreid met diverse technische opties, zoals een zelfreinigend systeem, een op maat gemaakte zwembadafdekking of diverse zwembadverwarmingstechnieken.

Compass Pools Nederland beschikt over een netwerk gespecialiseerd in zwembadaanleg van binnen- en buitenzwembaden en werkt met goed opgeleide en deskundige monteurs die zorgen voor een vlekkeloze plaatsing van jouw zwembad, zodat jouw droom wordt gerealiseerd!

Een eigen zwembad vraagt om voorbereiding
Een goed begin is het halve werk, ook bij het plaatsen van zwembaden! Het aanleggen en inbouwen van een zwembad is specialistisch werk, waarbij een goede basis essentieel is. Compass Pools werkt met ervaren projectadviseurs. Zij maken altijd op voorhand een passende analyse van de wensen, woonomgeving en mogelijkheden. Vervolgens wordt het ontwerp getekend van het gewenste zwembadmodel, eventueel bijgestaan door een bouwkundig- en een elektrotechnisch adviseur.

Een zwembad laten aanleggen vergt kennis van zaken
Een zwembad laten aanleggen is een vak apart en vraagt om specialistische kennis. Deze kennis beheert iedere dealer van Compass Pools Nederland; zij garanderen in een korte bouwperiode de aanleg van een fantastisch, luxe zwembad volledig naar eigen wensen aangepast! Volgens de regels en normen die van kracht zijn, en zónder zorgen of onaangename verassingen! Compass Pools begeleidt van A tot Z in de aanleg van jouw eigen zwembad in de tuin, zodat je optimaal kunt genieten van deze luxe!

Compass Pools tip: Laat ook jouw tuin aanleggen
De aanleg van een uniek en luxe zwembad is één ding; de aanleg van een tuin en terras is ook een vak apart! Compass Pools Nederland beschikt over een uitgebreid netwerk van hoveniers en tuinspecialisten, waarmee jouw eigen stukje paradijs binnen handbereik te realiseren is! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons, of bekijk of download onze brochure!

Vraag offerte aan

Neem hieronder vrijblijvend contact op met Compass Pools. Een van onze adviseurs zal binnen 1 werkdag contact met je opnemen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij kijken ernaar uit!