fbpx

Vacature

Service coördinator zwembaden

compasspools-image
Homepage Vacatures Service coördinator zwembaden
compasspools-image

Service coördinator zwembaden

Heb jij jouw sporen verdiend op het gebied van (zwembad)techniek en wil jij jouw technische kennis en praktische ervaring inzetten in een nieuwe baan? Bij Compass Pools zijn we op zoek naar een service coördinator. In deze rol werk je grotendeels vanuit ons moderne kantoor in Den Bosch, maar ben je ook met regelmaat op pad voor het oplossen van storingen of het plegen van onderhoud.

compasspools-image

Functieomschrijving

Compass Pools is dé specialist op het gebied van luxe en exclusieve zwembaden. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden zwembaden voor de particuliere sector. Ons gezellige team bestaat uit 8 vakspecialisten en ons kantoor is gevestigd in Den Bosch.

Onze exclusieve zwembaden van hoge kwaliteit zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. We werken met de nieuwste technologieën en onze zwembaden hebben een moderne en luxe uitstraling. Er wordt telkens weer een uniek, mooi eindresultaat opgeleverd; een mooi zwembad waar we met het hele team trots op zijn én waar we onze klanten blij mee maken!

Onze organisatie groeit en daarom zijn we ter uitbereiding van het team op zoek naar een service coördinator. In deze rol los je van afstand storingen op. Kom je er niet uit? Dan stap je in de bus om ter plekke een kijkje te gaan nemen en de problemen te verhelpen. Verder ben je verantwoordelijk voor de planning van de andere service-collega’s.

Eventueel zijn de werkzaamheden aan te vullen met een stuk werkvoorbereiding. Met behulp van AutoCAD maak je diverse tekeningen. Ervaring hierin is mooi meegenomen, maar niet vereist. D.m.v. een cursus zul jij, met jouw kennis en inzicht, deze werkzaamheden ook snel onder de knie krijgen.

In jouw rol krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je voert naar eigen inzicht alle werkzaamheden uit. Je zorgt voor heldere communicatie met en naar klanten en collega’s en bewaakt gemaakte afspraken.

compasspools-image

Functie-eisen

- Je hebt bij voorkeur ervaring in de zwembadtechniek of tenminste uitgebreide kennis van elektrotechniek, installatietechniek en/of watertechniek.
- Mbo werk- en denkniveau
- Ervaring met Autocad is mooi meegenomen maar geen harde eis
- Je bent probleemoplossend en communicatief vaardig
- Je denkt graag mee met het bedrijf

compasspools-image

Arbeidsvoorwaarden

- Een goed salaris (gebaseerd op jou werkervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskosten, een goede pensioen- en bonusregeling én gezellige personeelsuitjes
- Veel uitdaging, een goede werksfeer en een baan voor de lange termijn
- Veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen jouw rol
- Het betreft een functie voor 32-40 uur per week. De werkdagen en uren gaan in goed overleg

Aarzel niet en solliciteer direct! Mail naar info@compasspools.nl t.a.v. Toon Oerlemans of bel voor meer informatie naar 073-8507545.